Plan je bezoek

Met de trein 

Als je het Pajottenland en de Zennevallei met de trein wil bereiken, is dit geen probleem! Volgende gemeenten zijn bereikbaar met de trein: Beersel, Huizingen, Lot, Dilbeek, Sint-Martens-Bodegem, Groot-Bijgaarden, Galmaarden, Tollembeek, Halle, Buizingen, Lembeek, Herne, Liedekerke, Linkebeek, Ruisbroek en Ternat. Voor meer info kijk op de website van de NMBS.

Met de bus

Verschillende buslijnen kruisen onze regio. De 170 bijvoorbeeld voert je van Halle naar Brussel, de 141 voert je van Gooik en Lennik naar Brussel en omgekeerd. Voor meer info kijk op de website van De Lijn. Tip: heb je graag  een overzicht? Geef dan in ‘Netplan Halle’ of ‘Netplan Brussel’ en je ziet direct wat alle mogelijke busverbindingen zijn.

Met de fiets

Het Pajottenland en de Zennevallei kunnen wel al eens een uitdaging zijn voor de niet-geoefende fietser door het heuvelachtige landschap van de regio. Een elektrische fiets is dus aangewezen. Fietsvervoer kan je huren vanuit o.a. de stad Halle en de gemeente Gooik, opgelet reserveren op voorhand is een must.

Met de auto

Het Pajottenland en de Zennevallei is gemakkelijk te bereiken met de wagen. Enkele grote wegen kruisen het Pajottenland zoals de Bergensesteenweg, de Ninoofsesteenweg en de Assesteenweg waardoor je gemakkelijk je bestemming bereikt. Op de meeste locaties kan je gemakkelijk parkeren. De parkeeropties zijn bij elk evenement aangegeven.