De Lieve Ondeugd

De Lieve ondeugd wordt door Walter Evenepoel en Ivo van Strijtem in alle toonaarden bezongen. De zanger en de dichter laten muziek en poëzie los in de speeltuin van de liefde. Gevolg: een zinnenprikkelend programma voor minnaars van pittige liedjes en gedichten, schalks en plezierig, vol afwisseling, kleur en ambiance. Het woord, gezegd of gezongen, gedipt in een pikant erotisch sausje. Moraalridders met het kijvende vingertje zijn uiteraard niet welkom. Alle anderen welkom in Kasteel Groenenberg op donderdag 29 augustus!

Wanneer

29/08/2019

Openingsuren

Het evenement start om 20u.

Locatie

Kasteel van Groenenberg
Konijnenstraat 172B, 1602 Vlezenbeek

Reserveren

Inschrijven is verplicht. Reserveren kan via www.colomaspl.be vanaf 8 juni tot 22 augustus.

Prijzen

De Lieve Ondeugd kost € 14 p.p.

Tickets bestellen

Toegankelijkheid

Rolstoelvriendelijk

Parking
Met de wagen: Vanuit Gent, Antwerpen, Brussel: grote Brusselse ring, afrit 15a Lennik/Erasmus, richting Vlezenbeek. GPS coördinaten: Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek (tegenover domein Gaasbeek).

Ruime en gratis parking in de Kasteelstraat (GPS coördinaten: Kasteelstraat 40, 1750 Gaasbeek), tegenover domein Gaasbeek op 400m.

Openbaar vervoer
Met de lijnbus: Vanuit Brussel-Zuid, lijn 142 (Gaasbeek-Leerbeek), halte 'Kasteel van Gaasbeek'.
Met de metro: Vanuit Brussel, Lijn 1 B tot eindhalte Erasmus, overstappen op lijnbus 142 (Gaasbeek-Leerbeek), halte 'Kasteel van Gaasbeek'.
Met de fiets: Kleine fietsenstalling in de Konijnestraat, aan de poort van het domein, grote fietsenstalling op de parking in de Kasteelstraat.

Organisatie

Organisator Agentschap Natuur en Bos, Gemeente Lennik, Gemeente Sint-Pieters-Leeuw

Meer Info

https://www.natuurenbos.be/parkgroenenberg
76

Andere activiteiten