Bruegels FietsFeest

Pajots genieten in het kwadraat

Op 23 juni 2019 vindt voor de tweede maal het Bruegels FietsFeest plaats, dat is genieten van het Pajottenland in het kwadraat! Fietsen langs het knooppuntennetwerk met zijsprongetjes naar Pajotse lekkernijen. Genieten dus met al je zintuigen. We verduidelijken: drie vertrekplaatsen voor vijf fietsroutes, van 15 tot 53 km voor klein en groot.

Het Pajottenland staat bekend als regio van Bruegel, lambiekbieren en van Brabantse trekpaarden. Het Bruegels Fietsfeest zal op 23 juni de werken van Bruegel tot leven brengen: landschap, eten, drank, volkscultuur.

Onderweg kan je halt houden bij producenten en horecazaken, onze ambassadeurs van het Pajottenland. Leer bij over hun passie en proef onderweg van hun fruit, ijs, kaas, hesp, honing, bier, gin, jenever... Of ontmoet een Brabants trekpaard in ’t echt! Starten kan in Gooik, Vlezenbeek en Beersel. Er is zelfs een Bruegels FietsFeestbiertje. En voor we het vergeten: een bruegelfeest bij Brouwerij Lindemans. Met muziek van Arjaun, een streekproducentenmarkt en de nodige hapjes en tapjes eren we Bruegel.

Wij feesten mee. Jij toch ook?

Wanneer

23/06/2019

Locatie

Pajottenland
Pajottenland, Pajottenland

Reserveren

De startlocaties zijn nog niet bekend.

Prijzen

De prijzen zijn nog niet bekend.

Toegankelijkheid

Kindvriendelijk

Organisatie

Organisator Pajottenland+, Toerisme Pajottenland & Zennevallei

Meer Info

http://www.bruegelsfietsfeest.be
76

Andere activiteiten